Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Видео в превозното средство подобрява защитата за шофьорите и операторите

Доставчикът на софтуер за автопаркове Greenroad въведе нова система за видео в превозното средство, която казват, подобрявала поведението на водачите и предпазва транспортня бизнес от измамни искове.

Системата Greenroad осигурява жива връзка от превозното средство към централата на оператора и автоматично записва всички случаи, които тя счита за опасни или важни. Видеото, непосредствено преди и след всяко такова събитие, се съхранява. Такива събития могат да бъдат предизвикани от спиране, ускорение, движение, отклонения и превишена скорост.

Чрез автоматично отбелязване на събитията и записване, за преглед от оператори и мениджъри, могат да намерят съответните кадри без да търсят сред часове записи. Системата за видео е интегрирана в съществуващия аналитичен софтуер на Greenroad, за да се предостави на водачи и мениджъри подробно вникване в рисковото поведение при шофиране.

Видеото и данните могат да се използват като доказателство в случай на инциденти по пътищата или искове срещу даден оператор и могат да бъдат изпращани на застрахователите за разследване и анализ.

Рони Равив, Главен Технологичен Директор в GreenRoad, казва: „Интегрирането на видео кадри с данни за безопасността предлага новаторско технологично решение за подобряване на безопасността на водача и производителността му. Наблюденията, които са резултат от комбиниране на видео и сензорно произхождащи данни, са силен инструмент за мениджърите „.

Call Now Button