Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Мобилно приложение симулатор на Renault Trucks

Renault App

Renault Trucks пусна безплатно приложение за смартфони, което симулира шофиране на камиони в типичните оперативни ситуации. TruckSimulator позволява на играчите да тестват Renault Trucks T, C, K и D моделите от шофьорската позиция в градска среда или на дълаг път.

„Приложението представя различни ситуации, които да съответстват на тези, с които водачите могат да се сблъскват в своята кариера“, обяснява Франк Налет, началник на цифровата комуникация при Renault Trucks. „Това приложение поставя Renault Trucks“ T, C, K и D в контекст и дава възможност на всеки да открие новия ни Евро-6 серия по един забавен начин. “

Играчите могат да избират средата, в която искат да управляват, което ще определя вида на задачите, които те да извършват. Ако изберат задачи на дълги разстояния, тяхната цел е да се постигне най-високата скорост на пътуването, като изразходват колкото се може по-малко гориво. Играчите, които изберат играта „Construction“ ще бъдат натоварени със задачата да задържът на борда цял товара през целия път.

Играта „Distribution“ е задача да се доставят пратки в различни области, като същевременно се спазват ограниченията наложени в градски условия и по-специално ограниченията на скоростта.

Това приложение позволява на потребителите да персонализират превозните средства като променят цвета им, сравняват постигнатите резултатите спрямо други играчи и могат да предизвикват свои приятели от Facebook.

Можете да изтеглите приложението безплатно от App Store и Google Play.

Call Now Button