Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Силен старт на годината за западноевропейския пазар на ремаркета

Търсенето на нови ремаркета в Западна Европа е по-силно от очакваното през 2015 г. досега, според Clear International.

Регистрациите на нови ремаркета се е увеличило с 12,8% през първата половина на годината и се очаква да нарасне с още 4,7% през следващите шест месеца.

Цифрите показват, че това са пазари, които са положили усилия, по време на глобалната финансова криза, която нанесе сериозни поражения. Италия например се очаква да поддържа скорост на растеж от 68% до края на годината. Испания, където регистрациите миналата година са били наполовина, започна годината с подем от 60%.

Търсенето в Холандия също е нараснало с 31% през първите четири месеца. Clear International прогнозира, че Обединеното кралство, което постави нов рекорд за търсене на ремаркета през 2014 г., изглежда ще отбележи още една много силна година.

Управляващ директор на Clear International Гари Бийкрофт каза: „Това, което виждаме в тези пазари е в основата на повишеното търсене. На много европейски пазари търсенето на нови ремаркета е било толкова далеч под нивото на дългосрочната тенденция през годините, че веднага след като компаниите възвърнаха доверието си за инвестиране в нови активи, вратите се отвореха и две или три години е възможен изключителен ръст.“

Call Now Button