BorgWarner доставят турбокомпресори за Mercedes-Benz Actros за Бразилия

BorgWarner-S-Series-turbochargers
BorgWarner-S-Series-turbochargers

BorgWarner произвежда S-серията турбокомпресори за тежкотоварните камиони Mercedes-Benz Actros, задвижвани с новия им двигател и произвеждани в Бразилия. BorgWarner подкрепя Mercedes-Benz чрез локализирано производство, за цялата линия Euro V двигатели, на турбокомпресори в завода в Итатиба, Бразилия. BorgWarner получи наградата на Mercedes-Benz Бразилия за доставчик за 2014г. в категорията “Терхнологични Иновации” за успешния им старт на турбокомпресора за новите Mercedes-Benz Euro V в Южна Америка.

“BorgWarner е производител на турбокомпресори за товарни автомобили в Бразилия от 40 години. В нашето ново съоръжение в Итатиба ние увеличихме капацитета, за да помогнем на нашите клиенти да увеличат използването в техните автомобили на изработени в Бразилия съоръжения”, каза Фредерик Лисалде, Президент и Генерален Мениджър на BorgWarner Turbo Systems. “В Бразилия, търговските камиони превозват по-голямата част от стоките на територията на страната, извършват на тежки товарни превози по неравните пътища и различни коти. Турбокомпресори BorgWarner са с доказана ефективността и трайност, от която междуселищните и строителни самосвали зависят.”

При товарните автомобили живота на турбокомпресорите често зависи от издръжливостта на работното колело на компресора. За по-голяма надеждност, дори при продължително екстремно натоварване, S-серията турбокомпресори BorgWarner разполагат с ковани и шлифовани титанови лопатки, които са по-добре устойчиви на нисък цикъл на износване (LCF) и висок цикъл на износване (HCF) от алуминиевите сплави.

Please follow and like us: