Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Continental и MAN засилват сътрудничеството си

Производителя на международната марка гуми Continental е един от основните доставчици на MAN и продължават да засилват своите дългогодишни партньорсткиConti-EcoPlus-Truck-Tyre-225x300 взаимоотношения при камионите и автобусите. Гумите Conti EcoPlus от Generation 3 за камиони на Continental са стандартно влагани от MAN и се характеризират с изключително нисък разход на гориво при автомобилите за дълги разстояния MAN TGX EfficientLine 2. Освен това, MAN добавя Conti Hybrid, както и Conti Scandinavia товарни гуми във всички стандартни размери за първично монтиране.

„Имаме стабилно партньорство с MAN в продължение на много години. Ние сме много горди, че нашите гуми Conti Ecoplus допринасят положително за разхода на гориво на новия TGX EfficientLine 2 „, подчертава Петър Матзге, ръководител на OE Truck Tires в Continental. Той добавя: „Ние също така сме много развълнувани, че MAN са приели нашите продуктови линии Conti Hybrid и Conti Scandinavia за първоначалното монтиране на своите превозни средства.“

Силното партньорството на двете компании също е демонстрирано в края на март, когато Continental взе участие в MAN Trucknology® Days с информационен щанд. С повече от 230 превозни средства и участници от всички краища на света, международното събитие се оказа идеална платформа за ангажиране на клиентите и с цел да представи предимствата на продуктовата линия Conti Hybrid.

Call Now Button