DAF CF с двигател PX7 вече и с три оси

Диапазонът на CF с двигател PACCAR PX-7 вече включва нов модел с монтирана 7.5-тонна задна ос зад 13-тонната задна ос. Това увеличава нетния полезен товар до почти 19 тона и дава възможност за комбинирано тегло до 32 тона. Редица варианти оборудвани с двойна задна мост също са на разположение за повечето модели за тежкотоварна употреба.

Новите модели са идеални за по-взискателни приложения в градската и извънградска среда, включително транспортирането на хранителни продукти, строителни материали, охладени стоки и живи животни.

Максимална маневреност

Специално проектирани за приложения, изискващи по-висок полезен товар в съчетание с максимална маневреност, DAF вече модернизирани CF серията с двигател PACCAR PX-7  като добави и управление на задната задната ос (7,5 тона). Тази версия е идеална, ако камионът често трябва да маневрира в затворени пространства.

Всички нови модели със задната ос се предлагат с кабини Day Cab, Sleeper Cab и Space Cab.

6.7-литров двигател PACCAR PX-7
workhouse
На най-новите варианти снай-често се монтира е 6.7-литров шестцилиндров двигател PACCAR PX-7, който има мощности от 208 kW / 283 к.с. или 231 kW / 314 к.с.. Ръчна скоростна кутия с девет предавки се вгражда като стандарт и AS Tronic автоматична 12-степенна скоростна кутия е на разположение срещу допълнително заплащане. За още по-големи товари триосния модел CF, разбира се с 10.8-литров PACCAR MX-11 двигател и 12.9-литров PACCAR MX-13 двигател. Производство на новите модели с двигател PX-7 ще започне в началото на ноември, но те може да се поръча сега.

Please follow and like us: