Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

DAF Trucks ще покажат нова концепция на изложението Cenex LCV

DAF Trucks ще показва неговия 12-тонен камион LF Future Concept тази седмица на изложението Cenex LCV 2015, заедно с текущия влекач CF Silent FTG CF440 6 × 2.

FTCC прототипа може да се похвали с нов дизайн на шасито, с намалено тегло на празния автомобил с около половин тон използвайки алуминиеви страни и трегери, окачване на колелата към шасито.

Моделът е изработен в партньорство с Leyland Trucks и съфинансиран от британското правителство . Sapa Profiles UK също допринесе изключително за проектирането и доставката на алуминиевите профили, а CSA Group извърши стенд-базираните тестове на превозното средство.

Друга патентована иновация е интеграцията на структурата на пода интигрирана в дизайна на шасито, чрез монтиране подова рамка в странични елементи на главното шаси.

Независимото предно въздушно окачване в комбинация с рейка и пиньон е било включено, за да  се „изследва“ неговото въздействие върху качеството на возене, прецизността на управлението и окомплектоваността на превозното средство.

Камиона DAF FTG на Silent стартира в тазгодишното издание на търговското изложение като част от програмата на компанията за ефективност на транспорта. Наличен за сериите CF и XF, той се захранва от двигател Paccar MX-11 с Евро-6. Като опция Silent Mode пакета намалява нивото на шума на по-малко от 72 db (A).

Call Now Button