Daimler: нов онлайн конфигуратор за камиони

Хората, които търсят превозно средство, в наши дни първо гледат в интернет. Поради тази причина, Mercedes-Benz предлага вече на всички свои клиенти на камиони, опция за събиране на информация, за решения за превозни средства, използвайки Truck Online Configurator (TOC). TOC сега е допълнително подобрен и съвместим с най-новите цифрови устройства. TOC е на разположение на https://toc.mercedes-benz.com/ex/ .

Конфигурацията винаги започва с избора на модел и серия. Допълнителна информация, за функциите на автомобила и оборудването, могат да бъдат достъпни лесно в рамките на процедурата за настройване.

Следните опции са на разположение след завършване на конфигурацията:

  •     Изтегляне на конфигурацията на превозното средство и технически данни;
  •     360-градусов изглед на екстериора на конфигурираното превозно средство от четири различни ъгъла;
  •     Проектиране на три различни цветови зони: за кабината, декоративната решетка и другите части с помощта на подбор от 18 цвята за всеки.

Конфигурацията може да бъде изпратено директно до оторизиран дилър на Mercedes-Benz, за да се установи контакт. В резултат на това ТОС съдейства в процеса на решението за покупка и помага да се подготвят следващите стъпки на процеса. Така отдела по продажби може да се свърже с клиента за получаване на оферта за конкретна заявка.

Новият ТОС има гъвгав дизайн, което означава, че потребителят можа да избере формата, под която да получи желаната информация. Този дизайн също така гарантира оптимизирано показване за мобилни устройства чрез адаптиране на техните изисквания. Информацията се показва успоредно на лаптоп, по цялата широчина на екрана, като автоматично се разделя вертикално и съдържанието се показва в долната част на страницата. Същото се отнася и при използване на ТОС на смартфони. Това запазва функционалността на уеб страницата, както и цялата информация е бързо и лесно достъпна и по начин, който е лесен за употреба – независимо от устройството, операционна система и формата.

С най-новата версия на ТОС, Mercedes-Benz предлага на заинтересованите страни на всички мобилни устройства, бърз и лесен преглед кои продукти са подходящи за техните нужди и установява контакт със сътрудник по продажбите.

Please follow and like us: