Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Ford празнува спечелването на петзвездна награда

Van ogf The Year 2015Doblo Cargo на Fiat е беше наречен Ван на годината и лекотоварен Ван за 2015г от VansA2Z, благодарение на новия си дизайн, технически подобрения и експанзивна гама.

Търговската гама превозни средства на Ford спечели пет трофея, включително наградата на редактора за новия Transit Courier. Transit Custom спечели наградат Малък Ван на годината за трета година подред, а  Transit беше наречен Голям Ван на годината. The Fiesta Van спечели в категорията Най-добра Малка Кола.

50-годишната историята на Ford Transit бе отбелязана с награда за цялостно творчество. Редакторът на VansA2Z , Нейл Макинти похвали модела за това, че е „автомобилна легенда“ и „най-важен играч във винаги трудния конкурентен Британски шазар на ванове“.

E-NV200 на Nissan спечели Еко Ван на годината, D-Max на Isuzu спечели най-добър пикап, а Mercedes-Benz Sprinter Traveliner спечели най-добър микробус на годината.

Call Now Button