FUSCO се разширява в световен мащаб

Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC) е един от водещите производителите на търговски превозни средства в Азия, в сътрудничество с Daimler India Commercial Vehicles Pvt. Ltd. (DICV), под шапката на Daimler Trucks Asia, обяви, че е започнал със своите лекотоварни средно-тежки камиони с марката FUSO навлизане в латиноамериканските държави Тринидад и Тобаго, и в разширяващия се азиатски пазар на Камбоджа.

Насочването към Тринидад и Тобаго е дебюта на марката FUSO в Латинска Америка. С този старт MFTBC ще разшири своя пазар на камиони в Латинска Америка. На представянето, от местния дистрибутор Diamond Motors, на “FA” и “FI” камиони със средна товароносимост и “FJ”средно-тежки камиони, с тях бяха запознати над 100 клиента и държавни служители, като качеството и изпълнението на марката камиони FUSO, бяха високо оценени. В Азия, моделите със средна товароносимост “FA” и “FI”, и средно-тежките камиони “FJ”, също бяха пуснати в Камбоджа. С тези нови камиони с марката FUSO, MFTBC ще разшири пазарния си дял в страната. Това разширяване е първото в историята на компанията на марката FUSO с ляво кормилно управление. MFTBC също планира в близко бъдеще да произведе марката камиони FUSO с ляв волан за Лаос. MFTBC планира да зразширява марката FUSO с ляво кормилно управление.

Камионите с марката Fuso са предназначени да отговорят на нуждите на клиентите. Пет вида камиони се предлагат в цял свят, за да се даде на клиентите богат избор от: средна товароносимост камиони “FA” и “FI”, с бруто тегло на превозното средство между 9 и 16т; тежкотоварните камиони “FJ” и “FO” с бруто теглото на превозните средства от 25 или повече тона; и тежкотоварните камиони “FZ”, със тегло над 49 тона. Те са произведени в Oragadam централата на DICV, филиално дружество на Daimler AG, Германия. Те предлагат висока износоустойчивост, която е доказано чрез строги тестове за шофиране.

Please follow and like us: