Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

MAN Lion’s Coach – 100 годишна версия

MAN пусна версията „100 Years Edition“ на MAN Lion’s Coach, за да отбележи 100 годишнината на продукта. Превозното средство е вече на разположение в ограничен бройка от 100 единици.

MAN Lion’s Coach е високобордови туристически автобус и е наистина многофункционален на пътя, предоставяйки полезни функции на водача и комфорт на пътниците.“100 Years Edition“, който се предлага на пазара в цяла Европа, представлява реален експонат, с дизайн насочен предимно към клиентите и с любов към продукта. MAN Lion’s Coach EfficientLine е оборудван с D26 двигател с мощност от 440 к.с. и скоростната кутия MAN TipMatic. Оборудването също така отговаря на многото изисквания на клиентите благодарение на GPS-асистента, EfficientCruise круиз контрол, както и други помощни системи като EBA и LDWS. Специално проектираната тапицерия с лъва на MAN и боя Texas сив металик, подсилва модела.

„100 Years Edition“ на MAN Lion’s Coach ще бъде представен на обществеността по време на изложението Busworld 2015 през октомври. Специалната версия ще бъде на разположение на клиентите, конфигурирана с основно оборудване и избрани допълнителни екстри, до 31 декември 2015.

Call Now Button