Новото самосвално ремарке на Crick

Crick Trailer Sales пусна новo разширяемо самосвално ремарке, за което се твърди, че има с 50% по-голям капацитет от неподвижния си еквивалент.

Компанията твърди, че то може да транспортира до 29,5 тона инертни материали в разширената си позиция, в сравнение с 19,7 тона конвенционалното ремарке 8×4.

Ремаркето е снабдено с хидравлична задвижваща система SAF Holland и тялото му може да бъде събирано за маневреност и стабилност. При задействане, чрез бутон в кабината, задните колела на хидравличната ос предлагат още 600 нютон метра въртящ момент

Компанията заяви, че ремаркето е остава стабилно при 8,5 градуса с товар от 28,9 тона по време на тест в MIRA.

Уникалният дизайн на шасито на разгъващия се самосвал също осигурява по-високи нива на безопасност за операторите и по-голяма маневреност, което прави автомобила по-лесен за управление.

С добавянето на хидравличната задвижваща система от SAF Holland, разгъващото се ремарке предлага пълния пакет в сравнение с конвенционалния самосвал 8×4. В допълнение към по-голямата стабилност при изсипване, ремаркето е оборудвано с всички допълнителни тягови устройства от които се нуждае, когато се сблъска с най-неблагоприятните терени условия на пътя.

Please follow and like us: