Идеи за подарък на любимия ви шофьор на камион

Търсите ли практичен подарък за любимия ви шофьор на камион?

Ако вашият съпруг или любим прекарва много време на път, знаете, че може да бъде много трудно да намерите практичен подарък, който той или тя ще използва и обича. Може да улесните работата му с подаръка. Ето идеи за подаръци, които са идеални за всеки шофьор на камион:

GPS или приложение за навигация на камиони

a GPS device

Изберете GPS модел или изтеглете приложение, което е специално разработено за шофьорите на камиони. Те трябва да имат информация за разрешаване на височината, идентифицирани маршрути, забрани за камиони и актуализирани карти. Допълнителните функции, които са на разположение, включват възможността за въвеждане на вашата конкретна информация за камиона, като височина и брутно тегло.

GPS или приложение за смартфон може да спести значително време на шофьора, за да стигне до местоназначението си. То следи за височините на мостовете и маршрутите на камионите и им помага да намерят най-близкото място за почивка или удобно за камиони заведение.

Преносима сейф за камион

a portable vehicle safe

Някои шофьори трябва да събират пари в брой и други ценни документи по време на доставката. Някои шофьори носят пари в брой за спешни случаи. Ако шофьор спре за почивка, душ или по друга причина за известно време, той може да не иска да вземе всичките ценности със себе си, когато напусне кабината. Оставянето на тези ценности в кабината обаче може да бъде рисковано. Преносим сейф за камиона е идеален за тази ситуация.

Електрическо одеало

an electric blanket

Повечето шофьори спят в кабините си. В кабината може да стане много студено, така че електрическото одеяло може да бъде от огромна помощ. Потърсете такова с дълъг кабел, за да не се налага водачът да се мъчи да го включи.

Матрак за камиони

a mattress in the back cab of a truck

Нищо не помага така за добрия сън, както добрия матрак. Сега матраците се произвеждат с оглед на комфорта на водача. Но преди да закупите нов матрак, помислете, че хората могат да имат много различни разбирания за това какво им е удобно. Може да е по-изгодно да подарите ваучер за подарък, така че водачът да може да закупи точно това, което иска.

Безжични Bluetooth слушалки

a wireless bluetooth headset

Шофирането и говоренето по мобилен телефон, докато управлявате превозно средство, не е разрешено. Ето защо ” hands-free” може да бъде полезно на пътя, като позволява на шофьорите да разговарят безопасно по мобилния си телефон, докато са на пътя.

Възглавница за шофьорската седалка

a pressurized cushion

Шофьорите на камиони седят невероятно дълго време. Престояването в една и съща позиция часове наред може да причини дискомфорт и дори болка. Възглавницата за шофьорската седалка, проектирана за дълги часове зад волана, може да помогне за известно облекчаване на дискомфорта.

Комплект за баня

a portable shower kit

Напълно оборудван комплект за баня, включващ бърза суха кърпа, чехли за душ и халат, го прави идеалния подарък за шофьори, чийто дом е в кабината на техния камион. Приспособлението за баня може да направи душовете през почивкаъа много по-ефективни и удобни.

XM сателитно радио и антена

a satellite receiver

Пътят може бързо да стане скучен. Радиостанциите влизат и излизат от обхват бързо. XM ателитно радио е идеалният подарък, който помага да се задържи шофьорът и да бъде нащрек през тези дълги часове зад волана.

Аудио книги

books with headsphones

Аудиокнигите са чудесен подарък за шофьор на камион. Те могат да слушат езикови уроци, романи, професионални книги или каквото им харесва. Абонаментът за обслужвана аудиокнига позволява на водачите да избират книги, които ги интересуват най-много.

Атлас за камиони

a person pointing to a spot on a road atlas

Въпреки че GPS устройствата и приложенията за смартфоните могат да бъдат полезни, те не винаги са напълно надеждни, особено в по-отдалечени райони. Специализирана карта, създадена за шофьорите на камиони, може да помогне на водача да се придвижва в мъртвите зони, които GPS не разпознава.

Преносим хладилник за камион

a portable refrigerator

Храненето на пътя може да бъде нездравословно, с много бърза храна и бързи спирания за вечеря. Преносим хладилник, задвижван от акумулатора на камион, може да позволи на любимия човек да съхранява здравословни закуски, храна и напитки в кабината.

Инвертор за захранване или USB конвертор

a power inverter to be powered by a cigarette lighter

Малко камиони са оборудвани с инвертори за захранване или USB конвертори, така че зареждането на смартфон или друго устройство може да бъде предизвикателство. Захранващият инвертор или USB конверторът може бързо и лесно да използва акумулатора на камиона за зареждане на таблети или телефони.

Комплект за първа помощ

a first-aid kit

Макар аптечка да не звучи вълнуващо, тя е от съществено значение за всеки шофьор. Шофьорите обикновено са сами и не винаги могат да стигнат бързо до медицинско заведение. Наличието на аптечка може да бъде полезно, когато се сблъскат с леко порязване или изгаряне.

Важните елементи в аптечката включват антисептик, марля, лепенки, мехлем за изгаряне, превръзки и често срещани лекарства като аспирин или хапчета за алергия за рутинни проблеми.

Please follow and like us: