Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Renault Trucks предлага JPM Самосвали Master

Renault Trucks Франция разширява своята гама от работни лекотоварни търговски превозни средства с новия Renault Master „JPM Самосвал“. Това ексклузивно превозно средство на Renault Trucks се произвежда с шаси снабдено с JPM самосвал, като по този начин намаляване времето за доставка до клиентите.

Renault Trucks Франция предлага на своите клиенти за лекотоварни превозни средства готови JPM Самосвали Renault Master, предварително монтирани в завода. Това ново предложение позволява времето за доставка да бъде съкратено и опростява административните процедури за клиента.

Пет вида JPM шасита са на разположение за Renault Master. Това дава на клиентите широка гама от стоманени или алуминиеви самосвални конструкции, с възможност за добавяне на стоманен или алуминиев багажник. Конструкциите, с гарантиранция от три години, са монтират стандартно с 13 щифтови връзки към ремъркето, подвижна рейка, два държача и PVC защитна самосвална рамка. Тези конструкции са съвместими с всички модели на Renault Trucks Master.

Предлага се във варианти от 2.8-4.5 тона, като Renault Master предлага различни технологии, които позволяват на клиентите да оптимизират разхода си на гориво. Например, този автомобил предлага би-турбо технология и Eco-Mode (за двигатели 135 и 165 к.с. , както и системата Stop & Start, която автоматично превежда двигателя в режим на готовност, когато превозното средство чака на светофари. The Renault Master е оборудван с 2.3 L Euro 5 b + двигател и предлага широка гама от мощности: пет варианта (110-165 к.с.) за превозни средства, оборудвани с ръчна скоростна кутия и два варианта (125 и 150 к.с.) за превозни средства, оборудвани с автоматична скоростна кутия.

Call Now Button