Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Scania добавя хибриден камион към водещата си гама от превозни средства с алтернативни горива

Scania вече е започнала цялостно производство на пълна гама от продукти с алтернативни горива и задвижващи системи за Евро 6. Това е решителна стъпка в дългосрочния ангажимент на компанията да предлага най-широк спектър от устойчиви транспортни решения. Гвоздеят на програмата е хибридниятранспорт на Scania за градска дистрибуция комбиниращ електрическа и биодизел системи; други двигатели работят на газ и биогаз, биодизел, биоетанол и HVO (Хидрогенирано растително масло). Това допълнително подобрява позицията на Scania като производителя с най-широк спектър от алтернативни горива.

Най-новият и най-зрелищния елемент в оферта на Scania е хибриден камион, чиято премиерата и тест-драйв ще бъде от Европейски журналисти от областта на камионите и екологията. Хибридното решение, разработено от самата Scania, позволява на 18 тонен камион за дистрибуция да работи единствено на електрическа енергия на разстояние до два километра.

Електрическото задвижване е предназначено предимно за ситуации, при които други решения не вършат работа, например транспорта в града, през нощта, в чувствителни области на шум или шофиране в складове и паркинги, където не са желателни никакви изгорели газове. Електрическата енергия е комбинирана с 9-литров Euro 6 двигател на Scania с мощност от 320 к.с., който може да се задвижва от 100% биодизел, от рода на FAME или HVO. С такъв вид гориво, CO2 могат да бъдат намалени с до 92%.

Scania е първият производител, който продава и доставя Евро 6 двигатели, с най-високо покритие на изискванията за емисии в Европа, което дава огромни предимства, когато става дума за намаляване на емисиите. Scania са и първите, който предлагат на пазара пълна гама двигатели на базата на три разновидности на биодизела, който може да осигури намаляване до 65%  на CO2 при използване на FAME гориво.

Освен това, през 2015г Scania даде зелена светлина за използване на HVO в съществуващите Евро 5 и Евро 6 двигатели. Това био гориво може да се осигури до 90% намаление на емисиите на CO2.

Този продукт предоставя на своите клиенти – както и на техните клиенти, които често са движещата сила, когато става дума за екологични аспекти –  голям избор на алтернативни горива за техния бизнес. Двигателита на биодизел варират между 250-580 к.с. и са подходящи за всичко, от обслужване за леки до наистина тежки операции. Въвеждане на 280 к.с. ED95 двигател за Евро 6 е уникално в тази индустрия. От екологична гледна точка, биоетанола е необикновено интелигентен, евтин и лесен за справя алтернативно гориво, което също е лесно достъпно в големи количества.

Call Now Button