Scania с нови R и S кабини

Scania представи нова версия с удължени кабини от серията R и S.

СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ КАБИНИ SCANIA P G R S V2.2 1.38

Кабините CR23 и CS23 имат допълнителни 270 мм. Кабините са изработени за Scania от дъщерното й дружество Laxå Special Vehicles, което произвежда ограничени продуктови версии като кабини. Така че е малко вероятно те скоро да се превърнат в основна опция.

Стефан Дорски, ръководител на Scania Trucks, каза: „С въвеждането на CR23 и CS23 Scania вдига още по-високо летвата за първокласни камиони. Ще смесим някои от възможностите на нашия Scania CrewCab в нашите първокласни кабини в серията R и S. По този начин ние щедро добавяме пространство, което носи допълнителен комфорт и се отваря за множество творчески решения.

„Планът на Scania е тази кабина да бъде сертифицирана, тази година, с одобрение за цял тип превозно средство през Q4. Някои държави първоначално ще сертифицират тези камиони поотделно на съответните си пазари ”

Британският директор по продажбите Винсенте Конъли каза: „От 60-те години насам Scania се гордее със своята модулна система и нашите инженери обръщат визключително внимание по време на фазата на разработване, интерфейсите са стандартизирани, така че превозните средства могат да бъдат и всичко друго. Способността да комбинираме компоненти по нови и разнообразни начини ни позволява да бъдем гъвкави и креативни в нашето мислене.

„Новите кабини CR23 и CS23 показват как модулността в мисленето може да бъде адаптирана към новите и разнообразни приложения, кабините подобряват обема с около 13%, предлагайки допълнително пространство и комфорт за водача. Макар че няма да се прилагат за всички транспортни приложения, работещи под праговете на общата дължина за твърди и шарнирни варианти, имат възможността да се възползват от подобренията при обема. “

Please follow and like us: