Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

SKF подписа споразумение с MAN

След като вече си осигури договор със Scania, споразумението с MAN продължава да укрепва отношенията на SKF с Volkswagen Group.

SKF подписа договор за три години с MAN за доставка на лагер главини за камиони. Сделката е на стойност 60 милиона шведски крони и последва подписването на споразумението за подобни части със Scania през октомври 2014 г. Доставките за MAN и Scania е предвидено да започнат през септември 2015г.

Стефан Ле Муние, Президент автомобилен пазар, казва: „Това споразумение допълнително разширява отношенията ни с тежкотоварния сегмент на Volkswagen Group. То също така показва, че нашите решения са с пряка полза за двамата производители на камиони и крайните потребители, по-специално по отношение на приноса на синергии между MAN и Scania. “
Лагер главините са по-бързи за монтаж и ще осигурят по-ниска обща цена на притежание, чрез удължаване интервалите на поддръжка, в сравнение с използването на стандартни конусовидните ролкови лагери.

Call Now Button