Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

SKF подписа значимо споразумение с Volvo Cars

Лагер главина SKF за VOLVOГьотеборг, 29 яну 2015: SKF е подписа споразумение с Volvo Car Corporation за доставка на лагерни главини на колелото за новите им автомобили линии.

Стефан Льо Муние, Президента на автомобилното направление, казва: „Работа с Volvo Cars в разработването на решения, които отговарят на високите им изисквания, е успех дължащ се на усилията на екипа ни. Нашият фокус е върху разработването на решения, които поддържат висока производителност и по-добра енергийна ефективност. В комбинация с нашата глобална производствена и техническа подкрепа, е инструмента осигурил днешното споразумение. “

Лагерната главина на SKF, с грес за намаляване на триенето, е специално разработена, за да отговарят на изискванията на Volvo Cars за производителността, намаляване на телесното тегло и твърдост, което допринася за по-комфортно шофиране и по-нисък разход на гориво.

Call Now Button