Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Toyota, Peugeot и Citroën обявиха новите си съвместни модели

След успеха на техният съвместен проект за малки градски коли, нови модели микробус и MPV бяха стартирани от Toyota, Peugeot и Citroën.

Те са в процес на разработка от 2012 г. и ще се произвеждат като автобуси за бизнес клиентите, както и MPV модели за частните клиенти и техните семейства. Ще се предлагат като Toyota Proace, Peugeot Traveller и Citroën Spacetourer.

Целта на сътрудничеството е компаниите да предлагат конкурентен продукт в средния, лекотоварния, пътническия и комби сегмента, като се възползват от развитието и оптимизацията на производствените разходи. Автомобилите ще се произвеждат в завода Sevelnord PSA на Peugeot Citroen във Валенсиен, Франция.

Превозните средства ще споделят всички технически характеристики, мощни двигатели и основно оборудване, които всяка марка предлага със своя уникален стил и незначителни промени в приложенията.

Трите превозни средства трябва да започнат да се произвеждат през първата половина на 2016 г. и ще бъдат представени на щандовете на съответните марките в автомобилното изложение в Женева през март 2016г.

Call Now Button