TyreWatch предлага мониторинг на гумите на камионите в реално време

TyreWatch ще бъдат готови да се представят на това Есенно Търговско Автомобилно Изложение със своята технология за свързаност в реално време за мониторинг на гумите на автопаркове.

Бизнесът се стреми да помогне на клиентите да работят ефективно по всяко време, като мониторингът на гумите е ключов елемент за намаляване на разходите за експлоатация на автопарка.

TyreWatch технологията съчетава непрекъснат мониторинг на гумите, телематика в стила на Формула 1 и мощен изкуствен интелект.

Сензорите, които обработват както информация за налягането, така и за температурата, са монтирани надеждно в колелата. Те изпращат данни до бордовия контролер TyreWatch, който събира данни от всички сензори.

Този контролер автоматично се свързва с ремаркето, без участието на водача или мениджъра на автопарка.

Контролерът TyreWatch предоставя отчет за състоянието в реално време на всяка гума, който е лесен за следене на всяко устройство, от мобилни телефони до настолни компютри.

В допълнение, технологията TyreWatch може да подкрепи операторите при екологичните предизвикателства.

Оптимизирането на съпротивлението при търкаляне, например, може значително да намали разхода на гориво и да намали въглеродните емисии.

Намаленото триене може също да предотврати прекомерното и преждевременно износване на протектора на гумата, като минимизира емисиите от твърди частици (PM2.5) и микропластичните остатъци от гуми.

На всичкото отгоре, бизнесът каза, че TyreWatch може „практически да елиминира” преждевременната повреда на гумите прикамионите, като по този начин активно намалява броя на произведените гуми.

Само за четири години TyreWatch спечели клиенти в Обединеното кралство, континентална Европа, Близкия изток, Африка и Австралия със силната подкрепа от своите локални мрежи.

Дигиталната технология може лесно да бъде интегрирана с добре известни телематични платформи на трети страни, обикновено решения, които използват ефективността на оперативната, регулаторната или производителната работа.

„TyreWatch е интелигентна технология, която е лесна за използване и доказана, че управлява ефективността на автопарка“, казва Глен Шервуд, директор в TyreWatch.

„Радваме се да участваме на изложението и да имаме възможността да покажем нашия продукт и платформа на транспортната индустрия, за да демонстрираме какво е необходимо утре.

Please follow and like us: