Нова телематична услуга HGV от Geotab

Специалистът по данни за превозните средства Geotab стартира телематична услуга HGV за европейския пазар.

Известна като Geotab Truck Solution, услугата, която вече съществува в САЩ, включва хардуерен и софтуерен пакет, включително това, което компанията нарича своето устройство „GO“.

Твърди се, че предлага на операторите данни за превозни средства и водачи в близост в реално време, идентификация на водача, автоматично дистанционно изтегляне, състояние на тахографа в реално време и анализ на нарушенията. Компанията твърди, че премахва необходимостта от ръчно администриране на тахо данни.

„Като основен стълб на пазара на търговски превозни средства, разширяването на цялостните услуги на Geotab към товарни автомобили беше следващата логична стъпка в нашия растеж в региона … парковете тежкотоварни превозни средства са жизнената сила на нашата икономика [и] в тези предизвикателни времена, цялостно разбиране операциите на автопарка са жизненоважни за оцеляването.” каза Дейвид Савидж, регионален мениджър.

Данните от телематиката осигуряват яснота, сигурност и увереност, необходими за вземане на ключови решения при управление на автопаркове, помагайки на бизнеса да остане гъвкав, независимо от предизвикателството.

Please follow and like us: