Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Valeo разширява своята гама от решения за свързване с подписването на споразумение за техническо сътрудничество с Peiker

Valeo-logoСпоразумението ще даде възможност на Valeo, световен лидер в системите за подпомагане на шофирането, да разшири своята гама от автомобилни геолокация и мобилни решения за свързаност.

Глобалното присъствие на Valeo и ноу-хау в областта на бордовата електроника, в съюз с технологична експертиза на Peiker, ще даде възможност на двамата партньори да предлагат нови автомобилни телематични системи, адаптирани към нуждите на бързо развиващия се пазар.

Общата цел на партньорите е да се възползват взаимно от своите възможности, за да се създадат иновативни продукти, съвместими с предстоящия LTE Advanced Mobile (4G +) широколентови услуги и отвъд тях.

Пионер в областта на интуитивното управление, Valeo развива широка гама от високо технологични системи с помощта на ултразвукови сензори, радари, камери, лазерни скенери и софтуер, за да направи колата на бъдещето по-ефективна, по-безопасно и по-интуитивна за управление. Това споразумение позволява Valeo, в партньорство с Peiker, допълнително да укрепи водещата си роля по пътя към автономнoстта и комуникативността на автомобила.

Call Now Button