Vision Techniques пуска нова камера за нощно виждане

Vision Techniques пусна висококачествената камера VT Night-Sight 24 Ultra.

Компанията твърди, че е една от най-добре работещите камери за нощно виждане на пазара за търговски превозни средства, предлагаща „непобедима дневна HD яснота с добавяне на безпрецедентни възможности за нощно виждане“.

Това позволява на камерата да заснема ясни цветни изображения с висока разделителна способност в области, където има малко или абсолютно никаква светлина.

Технологията използва усъвършенстван сензор, за да гарантира изключително нощно виждане с подобрена HD резолюция, дори в условия на черен терен.

За разлика от инфрачервените камери, които зависят от инфрачервеното отразяване на светлината, за да създават изображения, VT Night-Sight 24 използва редица естествени източници на светлина от други обекти, като предоставя на водачите и операторите ясен цветен изглед и им позволява да виждат по-далеч за по-голямо разбиране на тяхното обкръжение.

„Това е вълнуващ технологичен напредък в бранша, обясни директорът по продажбите на Vison Techniques Джеймс Нюхил.„ Системата предоставя на водачите и операторите съвременна визуална помощ за повишаване на тяхната безопасност дори и при най-мрачните условия. “

Камерата ще бъде налична в целия диапазон на Vision Techniques и може да се използва във всички необходими сценарии на камерата, като позициониране отпред, отзад и отстрани.

Please follow and like us: