Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Volvo представя нова спална кабина с нисък покрив

Volvo Trucks разработи нова FH и FH16 спална кабина с много нисък покрив, предназначена за употреба на места, където височината е ограничена, като е в минните дейности. VOLVO-low-sleeper-cab

И двата модела са оборудвани със същото задвижване и спецификация както други версии на кабината, но новата е с изцяло плосък покрив, чиято височина е намален с 190 мм. С потенциална височина 3,2 метра, тази версия се вписва идеално в граничната височина от 3,4м на минните тунели.

„Някои клиенти се нуждаят и от двете – ниска височина на кабината и голям товарен капацитет“, казва продуктовият мениджър на Роджър Брорсън. „FH и FH16 са с нисък покрив на кабината, мощност до 750 к.с. и брутно тегло 120 тона.“

За допълнителна безопасност и защита срещу падащи камъни и други опасности е монтиран допълнителен алуминиев щит, който добавя само 15мм височина на кабината. Щитът е предназначена за защита на водача и превозното средство и помага за намаляване на нивата на шума в кабината.

Call Now Button