Webfleet Solutions и Bridgestone иновации на бъдещия автопарк на изложението CM Show 2020

Webfleet Solutions и Bridgestone работят съвместно, за да демонстрират как напредналите технологии могат да помогнат на собствениците на камиони и микробуси да постигнат ефективност, да реализират икономии на разходи, да намалят въглеродните си емисии и да повишат ефективността при предоставянето на услуги.

Бевърли Уайз от Webfleet Solutions, каза: „Това е невероятна възможност за собствениците на автопарки да открият повече за това как решенията за мобилност могат да помогнат да оформят бъдещето на своите операции и да увеличат ефективността на разходите, докато се ориентират в пост-пандемичния пейзаж.

„В онлайн търговското автомобилно изложение CM Show 2020 очакваме да демонстрираме как синергиите между нашите две марки могат да поставят камионите и микробусите на правилния път за постигане на техните цели в компанията, като същевременно предоставят изключителни услуги и резултати.“

Търговското автомобилно изложение CM Show 2020 е виртуална изложба и конференция с продължителност от 29 септември до 1 октомври.

Посетителите на събитието за автомобилния транспорт ще видят най-новите превозни средства, продукти и услуги, предлагани от изложителите онлайн, както и ще получат възможността да слушат уебинари и да участват в чатове на изложители на живо, видео разговори и демонстрации на продукти.

Търговският директор по продажбите на Bridgestone Грег Уорд добави: „Продължаваме пътя си на трансформация от производител на гуми до лидер на решения за мобилност с Webfleet Solutions.

„С търсенето на мобилност, базирана на автопарка, нарастваща от година на година, мениджърите на автопаркове се нуждаят повече от всякога от надежден и иновативен партньор, който да им помогне да увеличат своята ефективност, ефикасност чрез повишена производителност и минимизиране на общите разходи за собственост.

„Сега заедно Bridgestone и Webfleet Solutions разполагат с инструментите, прозрения и опита, за да изпълнят тези изисквания. Очакваме с нетърпение да реализираме това послание. “

По време на търговското автомобилно изложение CM Show 2020 Webfleet Solutions ще демонстрира как бизнес процесите могат да бъдат оптимизирани с безпроблемно свързани, от край до край системи, включително интеграции с приложения, вариращи от системи за управление на транспорта и бордови камери, до пробег, оптимизация на маршрута и специфични за HGV навигация.

Посетителите могат да научат и за най-новите подобрени функции на Webfleet за транспортния сектор, включително проследяване на активи, което дава на компаниите видимост за позицията и използването на захранваните им активи, и TachoShare, модул за отдалечено изтегляне и архивиране, който позволява на потребителите да споделят данни директно с техния софтуер за анализ.

Междувременно Bridgestone ще говори за най-новите допълнения в гамата си от гуми, включително Ecopia H002, проектирана да подобри икономията на гориво на компаниите и да намали емисиите на CO2, ултра-издръжливият Duravis R002, проектиран да помогне на автопарковете да намалят оперативните си разходи, като намалява разходите за километър, и COACH-AP 001, икономически ефективен вариант, разработен специално за автобуси.

Please follow and like us: