За Нас

Всеки собственик на камиони и автобуси иска на-доброто за неговата най-голяма инвестиция – неговите автомобили. Ето защо те се нуждаят от добър и коректен партньор за сервизните ремонти и поддръжката на техните камиони или автобуси. Ние се ангажираме да предоставим професионално сервизно обслужване за вашите камиони и автобуси когато и където е необходимо.

ИНТЕР ТРАНС СЕРВИЗ ви предлага мобилно сервизиране, сервиз на място, при повреда на вашият камион или автобус в странат и чужбина; Предлагаме смяна на маслата и антифриза на вашият камион или автобус на удобно за вас място; Сервизни ремонти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата; Сервизна диагностика на вашите камиони и автобуси.

ИНТЕР ТРАНС СЕРВИЗ планира ремонтите така, че да гарантира минимален престой в сервиза на вашият камион или автобус. Спешните сервизни ремонти се извършват възможно най-бързо и с гарантирано качество на сервизната услуга. Тежкотоварна пътна помощ.

Сервизирането и поддръжката на камионите и автобусите са съобразени със специфичните нужди на всеки клиент и са на изключително конкурентни цени и с необходимото качество на сервизните услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се