Програма за обучение на шофьори в икономично шофиране

Покачващите се цени на дизела, данъците, пътните такси и интензивната конкуренция принуждаватсобствениците на камиони да правят всичко възможно, за да намалят разходите, за да успееят на пазара. Този принцип е основният фокус на програмата ни за обучение на водачи.

Нашите обучени в Mercedes-Benz професионални инструктори гарантират, че Вашите камиони могат да бъдат експлоатирани възможно най-икономично. Това е важно, защото икономичното шофиране намалява разхода на гориво и намалява износването на камиона и повредите му. В допълнение към това, икономичното шофиране повишава безопасността на движението, спомага за опазване на околната среда и намалява стреса на водача, дори и при същото ниво на обема на транспорта. Водачите на товарни автомобили ще получат техническите познания как трябва да работят ефективно със своя автомобил.

Защо да участва в обучението за икономично шофиране?

Обучението предоставя редица ползи на вашата организация, както и на вашите служители. Ето някои от тях:

  •      При 14 000 км на година типичната годишни икономии е до 320 EUR на шофьор, при положение, че се спазват всички съвети, дадени в обучението;
  •      Намалчване износването на гуми, спирачките и съединителя;
  •      Намалени въглеродни емисии;
  •      По-малко инциденти – програмата насърчава шофьорите да предугаждат пътя, което намалява вероятността от инциденти.

Какво се случва в една сесия?

Нашите обучени инструктор се качват на превозното средство заедно с неговия шофьор и преминават с натоварения камион по предварително определен маршрут.

За повече информация относно обучението, моля свържете се с нас на office@mobilserviz.com. или на 0889268781.

Please follow and like us: