Шестдесет екологично чисти камиони MAN по магистралите в Южна Африка

MAN-TGS-grille-closeupЛогистичната компания Imperial Cargo, базирана в Южна Африка и Намибия, разширява своя автопарк от шестдесет влекача MAN TGS 26.440, предназначени за транспорт на дълги разстояния. Тези 60 нови товарни автомобила ще навъртат средномесечно до 16 000 километра и приблизително 200 000 км на година. Те ще заменят сегашните 44 камиона MAN TGS 26.440. Кристо Терон, управляващия директор на Imperial Cargo Group разчита на дългогодишния опит с MAN TGS. “Ние провеждаме интензивни тестове на всички нови камиони, които формират нашият автопарк, особено по отношение на разхода на гориво. MAN TGS 26.440s нашите товарни автомобили за дълги разстояния разчитат изключително на разхода на гориво, който е с 10% по-нисък в сравнение с другите модели в автопарка”

Товарните автомобили на Imperial Cargo предимно работи с две ремаркета: “Всеки камион превозва полезен товар от около 36 тона. The TGS осигури перфектния баланс между производителност, полезен товар и приличен разход на гориво, което означава да постигнем общите разходи за операцията, което поставя нови стандарти. Нашите шофьори са развълнувани от новите камиони MAN, защото те са удобни и лесни за шофиране. Обслужването, което получаваме от представителството на MAN в Кейптаун е от голямо значение за нас –  ние поддържаме постоянен контакт с тях и времето за отговор се съкращава, когато планираме предстоящата поддръжка. Инженерите на MAN също работят директно на място в нашите гаражи. Така че ние сме в състояние да максимизираме продължителност на живот на камионите и имат възможност да се върнат на пътя възможно най-бързо. ”

Imperial Cargo има клонове в Южна Африка и Намибия, и транспортира товарен превоз в съседни страни като Зимбабве, Замбия, Ангола, Ботсвана и Мозамбик.

Please follow and like us: