Iveco Daily си осигури наградата “Best KEP Transporter 2015”, а Daily Hi-Matic спечели “Наградата за иновации” в Германия

25 експерти от сектора на експресните куриерски доставки и колетните пратки определиха Iveco Daily за наградата “Best KEP Transporter 2015”, след като направиха сравнителен тест драйв на конкуриращите се превозни средства, а също дадоха на Daily Hi-Matic “Наградата за иновации”.

Малко индустрии има търсене на превозните средства на IVECO като секторa на експресните куриерски доставки и колетни пратки и които отправиха похвали по адрес на Iveco Daily.  След като определиха група от 25 опитни служители работещи в сектора, подложиха Daily на изпитание срещу най-добрите му конкуренти.

Групата даде наградата на Daily за “Best KEP Transporter 2015”, като в същото време модерната осемстепенна Hi-Matic автоматична трансмисия на Iveco спечели изключително лесно “Награда за иновации”.

Специалистите на индустрията признават Daily за комбинация от на най-достъпно товарно пространство от превозните средства на пазара и с щедро оразмерена кабина и нови нива на комфорт за водача благодарение на всестранно рестилизиран интериор в последното поколение на модела, който предоставя луксозен автомобилен комфорт на лекотоварно превозно средство.

Ключ към успеха на Daily беше също и новата Hi-Matic скоростната кутия, предлагаща на шофьорите и фирмите най-добрата в класа гъвкавост, ефективност, икономия на гориво и комфорт при шофиране. Разработен съвместно с ZF, Hi-Matic е първата осемстепенна автоматична трансмисия, която се предлага в гамата на превозните средства от този клас. Тя може да смении предавките по-бързо и по-точно, отколкото най-добрият шофьор на планетата и за по-малко от 200 милисекунди за смяна на предавка, когато се изисква по-голямо ускорение. “Наградата за иновации” потвърждава, че Daily Hi-Matic осигурява абсолютно удоволствие от шофирането.

Daily се предлага в повече от 8000 възможни конфигурации от стартирането си през 2014 г. То може да бъде предназначено за широка гама от различни приложения и клиенти, с богат избор она товароносимост на превозните средства, междуосия, платформи, двигатели, скоростни кутии и товарен обем.

Please follow and like us: