Nissan предлага пет годишна гаранция в Европа за лекотоварните превозни средства

Nissan предлага водеща иновация, за пазара на лекотоварни превозни средства (LCV), с въвеждането на пет годишна гаранция от производителя или 160,000 км, за своята гама от бензинови и дизелови автомобили и микробуси, закупени от 1 септември 2015.

Демонстрирайки доверие в качеството, което Nissan има на своите всепризнатати лекотоварни превозни средства, гаранцията обхваща цялостен набор от компоненти и елементи шасито, от задвижващите агрегати и акумулатора до боята. Гаранцията дори включва включените от Nissan аксесоари.

Понс Пандикутира, Директор леки търговски превозни средства на Nissan Europe каза: “Nissan има дълги традиции в лекотоварните търговски превозни средства и ние възнамеряваме да увеличим присъствието си на пазара в Европа. Посрещането и презадоволяването на нуждите и предпочитанията на нашите клиенти е приоритет. Тази иновативна пет годишна гаранция е разработена след задълбочено проучване сред нашите клиенти на LCV, за да разберем, кое те ценят най-много. Стартирането на тази водеща на пазара гаранция за LCV е свидетелство за доверието на Nissan в качеството на собствените превозни средства и спокойствие, което искаме да предложим на нашите клиенти в цяла Европа. ”

Nissan има една от най-широките гами при лекотоварните търговски превозни средства в Европа, която включва популярния пикап Navara и изцяло новите, от началото на 2016 г., микробуси NP300, NV200 и NV400 и камионите NT400 Cabstar и NT500. Проектирани да задоволят различни цели, микробусите и пикапите на Nissan  предоставят умело проектирано товарно пространства и най-новите технологични характеристики като възможности, включително задна камера и навигационна система NissanConnect. Лекотоварните търговски превозни средства имат широк спектър от приложения, с впечатляваща маневреност, високо ниво на комфорт за водача, достъпна цена на придобиване и гъвкави и издръжливи шаси и кабина.

Please follow and like us: