Pirelli избра Scania за тестване на гуми

Pirelli ScaniaPirelli, един от най-големите производители на гуми в света, е закупил камион Scania R 580 V8, за да тества своите гуми за тежкотоварни превозни средства, за управление, издръжливост, разход на гориво и поведение на мокри повърхности. Камионът и гумите бяха незабавно поставени на изпитание на тестовата писта на Pirelli във Визола Тичино близо до Милано.

Pirelli избра Scania като идеален партньор за сътрудничество. “Scania се отличава с качество, безопасност, икономичност и уважение към хората и околната среда”, заяви управляващият директор на  Italscania Франко Феногли, когато достави камиона. “Ние се фокусираме върху нуждите на клиентите и винаги се стремим към усъвършенстване.”

Старши вицепрезидент на на Pirelli Джовиани Помати потвърди, че прочутият италиански производител споделя чувства. “Благодарение на постоянно развитие и технологични иновации, високия клас за тежкотоварни превозни средства Pirelli Series 01 представлява 60% от нашите европейски продажби”, каза той. “С цел да продължим да предлагаме на клиентите си най-високо качество, ние вярваме в установяването на сътрудничество с марки като Scania при разработването на нови продукти.”

Please follow and like us: