Renault с нова опция в гамата електрически камиони D Wide

Производството на електрически камиони Renault Trucks D Wide ZE Low Entry вече започна и са налични за поръчка.

Електрически камиони Renault Trucks D Wide ZE Low Entry

Изцяло електрическият D Wide на Renault Trucks има нова опция с ниска кабина, която да отговаря по-добре на градските приложения.

Новият D Wide ZE Low Entry ще се погрижи за операторите на сметосъбирането и дистрибуторите, които се стремят да подобрят видимостта в градска среда, като в същото време намаляват нивото на емисии.

Кабината с нисък вход се предлага с мост 6×2 и управляеми задни колела. Широката кабина побира шофьора и трима други пътници, докато допълнителна функция позволява спускането на предната част на камиона със 70 мм, за да помогне при качването и излизането от превозното средство.

От Renault казват, че това ще направи по-лесен и безопасен достъпа, като ще намали напрежението и умората на водача, при качване и излизане по няколко пъти на ден. Поради тази причина Renault очаква търсене от отпадъчната индустрия, както и строителството и строителните материали.

Карлос Родригес от Renault Trucks UK & Ireland MD, каза: „Електрическите модели на Renault Trucks дават възможност на операторите да обслужват нуждите на нашите градове с гама превозни средства с нулеви емисии. Въвеждането на модел кабина с нисък вход отваря онези типове превозни средства, при които лекотата на достъп и чувствителността към уязвимите участници в движението по пътищата са специални приоритети, включително събирането на битови отпадъци и услугите за градска доставка. “

„Широкият D.E., по-лесният достъп и отличната визия на LEC ще позволят на клиентите да работят по-чисто, по-безопасно и по-продуктивно, като същевременно отговарят на най-високите екологични амбиции “, добави Родригес.

Please follow and like us: