Renault Trucks D Cab 2М за висококачествен транспорт на коне

Напълно оборудван и с впечатляващ полезен товар, най-новият модел на известен производител за конен транспорт Dickenherr, е безпорния лидер. Идеалната основа за този транспорт е Renault Trucks D Cab 2м.

Задоволяването на сложните нуждите на собственици на ценни разплодни и спортни коне, е основният фокус на Klaus Dickenherr и неговата компания “Dick Mr. Trucks & Trailer GmbH”, със седалище в град Баден-Вюртемберг на Аален. “През последните години, ние забелязахме нарастващо търсене на конни камиони за два или три коня, които да са съчетание от високо качество и напълно оборудвани жилищни помещения. Въпреки това, повечето шасито на камиони в търговската мрежа при сравним полезен товар, са били неспособни да отговарят на нашите изисквания, но новото Renault Trucks 2 m, 7,5-тонен с D кабина, е перфектното базово превозно средство “, обяснява г-н Клаус Дик. “Убедителен аргумент, при продажба на автомобила е, че той има най-ниското собствено тегло в неговия клас. Със своите около 4,5 тона товароподемност, то ни дава много свобода за каросерията и полезния товар. В допълнение, кабината е тиха, просторна и много добре оборудван – Нещо, което искаме за нашите клиенти ”

Изключителните жилищните помещения предлагат просторни и светли помещения за сън, голям диван, който може да бъде превърнат във втора спалня. Кухненския бокс е с хладилник, мивка, както и изобилие от пространство за съхранение, климатик, стационарно отопление и сателитна телевизия. Друг важен момент е отделната баня, с душ и мивка от неръждаема стомана, както и напълно оборудвана тоалетна с мивка и допълнително пространство за съхранение. Дневните помещения и кабината са свързани една към друга чрез проход.

Dickenherr GmbH вече успешно представи превозното средство на няколко търговски изложения и конни мероприятия, където то е била много добре приети. “В друга конфигурация, наречена “Compact Living”, с малко по-малки жилищни помещения, собственото тегло на Renault Trucks D Cab 2м позволява до три конски бокса. Работи се по конфигурации пожелание на клиента.

Please follow and like us: