Schmitz и Krone си сътрудничат по телематиката на ремаркетата

Производителите на ремаркета Schmitz Cargobull и Krone предоставят своите телематични данни за общо разположение чрез отделни точки за достъп.

В съвместно изявление те казаха, че транспортните компании, използващи телематични системи от всеки производител, вече могат да имат достъп до данните и от двамата, независимо от инсталирания хардуер или типа телематична рамка.

Производителите твърдят, че общите платформи и стандартизацията ще направят обработката и управлението на данните по-лесни и по-евтини.

„Стандартизацията се превръща в елементарен градивен елемент за цялостно управление на автопарка и значително намалява вътрешните производствени разходи“, се казва в съвместно изявление на управляващия директор на Krone Service Ралф Фауст и на Schmitz Cargobull Telematics MD Марникс Ланойе (на снимката).

„Отворената обработка на данни става изключително важна не само за наблюдение, осигуряване и проследяване на товара, но и за всички процеси на автоматизация около ремаркето. В крайна сметка нашите клиенти търсят само едно: те искат да извлекат всички данни за превозното средство възможно най-бързо, лесно и прозрачно, за да управляват още по-ефективно своите автопаркове. Това сега гарантираме със съвместимостта на Cargobull Telematics и Krone Telematics.

„Всеки клиент може да извлече всички необходими данни в предпочитания телематичен портал. Истински цифров етап за много транспортни компании ”.

Please follow and like us: