Сервиз за пътностроителна техника и тежка механизация

Сервиз за пътностроителна техника

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ

От тежки багери и булдозери до тежки повдигачи и минно оборудване, ние обслужваме машините, на които разчитате, за да изпълните работата навреме и в рамките на бюджета.

Сервиз за тежка механизация

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА ПЪТНОСТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

Ремонт на вашата пътностроителна механизация, на и извън работната площадка. Ние си партнираме с вас, за да увеличим максимално производителността и времето за работа на превозното средство.

ВСИЧКИ СЕРВИЗНИ РЕШЕНИЯ НА ЕДНО МЯСТО

Диагностика и ремонт от квалифицирани механици, за да поддържате вашата тежка строителна механизация и оборудване във върхова форма.

Когато машината се повреди, приоритет номер 1 е да ги върнете на работа възможно най-бързо. Ние предоставяме разширена диагностика, за да определим проблема и бързо да работим за разрешаването му.

Дизелови механици. Ремонт и обслужване на дизелови двигатели. Диагностика на пътностроителни машини и тежка механизация

РЕМОНТ И ДИАГНОСТИКА НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ НА ПЪТНОСТРОИТЕЛНИ МАШИНИ И ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ

Ние знаем колко критично е времето за работа. Когато светне лампа на таблото или двигател изгасне, нашият сервизен екип бързо реагира, за да разреши проблема и да ви върне на работа възможно най-бързо.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Работи с ниска мощност? Свети сервизна лампа на таблото? Нашият сервиз е оборудване със специализирана компютърна диагностика за бързо идентифициране на проблеми с обслужването, улесняване на повтарящи се тестове и предоставяне на прецизна диагностика.

РЕМОНТ НА МЕХАНИЗАЦИЯ

Проблеми с EGR клапан? Изтичане на масло? Нашите сертифицирани механици са обучени да идентифицират проблема и да поправят всеки дизелов двигател. Булдозери, мотокранове, багери, товарачи и специализирана техника, дори тежка строителна механизация – ако имате нужда от ремонт на дизелов двигател, считайте го за направено.

ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛ

Не сте готови да инвестирате в нова техника? Ние можем да разглобим, почистим, обслужим, ремонтираме и сглобим отново вашия повреден двигателя или блок, за да удължим живота на вашиата строителна механизация.

РЕМОНТ И СЕРВИЗ НА ТРАНСМИСИИ НА ПЪТНОСТРОИТЕЛНИ МАЩИНИ И ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ

Ние сме експерти в тежкотоварните трансмисии. Разполагаме с продукти и услуги, за да ви помогнем да удължите живота на вашата трансмисия, да увеличите максимално времето за работа и да получите оптимална производителност – всичко това, за да ви помогнем да свършите работата навреме, в рамките на бюджета и очакванията.

ДИАГНОСТИКА

Проблеми с късно превключване на предавките или приплъзване на трансмисията? Извършваме електронна диагностика и тестове, за да установим проблема.

РЕМОНТ

От шайби на съединителя до маховици, ние сме в състояние бързо да подменим частите и да разрешим проблемите, които възпрепятстват работата на вашата механизация.

РЕМОНТ НА СКОРОСТНИ КУТИ

Ние можем да разглобим, почистим, обслужим, ремонтираме и сглобим отново вашата скоростна кутия, за да ви върнем на работа.

Искате да смените скоростната кутия? Ние можем да монтираме нова скоростна кутия или да ремонтираме вашата.

ЗА ВСИЧКИ ТЕЖКОТОВАРНИ ТРАНСМИСИИ

Ние обслужваме и ремонтираме трансмисии на пътностроителни машини и тежкотоварни превозни средства, включително: трансмисии на самосвали, трансмисии на автобуси, трансмисии на пожарни и аварийни автомобили, трансмисии на тежка механизация и др.

РЕМОНТ И СЕРВИЗ НА ТРАНСМИСИИ НА ПЪТНОСТРОИТЕЛНИ МАШИНИ И ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ
Обадете се