Valeo разширява своята гама от решения за свързване с подписването на споразумение за техническо сътрудничество с Peiker

Valeo-logoСпоразумението ще даде възможност на Valeo, световен лидер в системите за подпомагане на шофирането, да разшири своята гама от автомобилни геолокация и мобилни решения за свързаност.

Глобалното присъствие на Valeo и ноу-хау в областта на бордовата електроника, в съюз с технологична експертиза на Peiker, ще даде възможност на двамата партньори да предлагат нови автомобилни телематични системи, адаптирани към нуждите на бързо развиващия се пазар.

Общата цел на партньорите е да се възползват взаимно от своите възможности, за да се създадат иновативни продукти, съвместими с предстоящия LTE Advanced Mobile (4G +) широколентови услуги и отвъд тях.

Пионер в областта на интуитивното управление, Valeo развива широка гама от високо технологични системи с помощта на ултразвукови сензори, радари, камери, лазерни скенери и софтуер, за да направи колата на бъдещето по-ефективна, по-безопасно и по-интуитивна за управление. Това споразумение позволява Valeo, в партньорство с Peiker, допълнително да укрепи водещата си роля по пътя към автономнoстта и комуникативността на автомобила.

Please follow and like us: