Wheely Safe подобрява свързаността на мониторинг устройства

Wheely Safe, специалистът по устройства за мониторинг на загуба на колела и налягане в гумите, предприе голямо подобрение на своите продукти, за да подобри тяхната свързаност. Техните системи за контрол на налягането в гумите, сигурността на колелата и температурата на спирачките вече имат възможност за интеграция с CAN-bus на превозното средство и телематични системи на трети страни.

Представените нови подобрения включват самокалибриращ се вътрешен TPMS сензор, за който се твърди, че е първият в света, и устройство за проверка на разхода с размер на ключодържател. Това позволява на водачите с едно докосване на TPMS и сензорите за сигурност на колелата и да получават незабавна индикация за състоянието на червено, кехлибарено или зелено. С телематична връзка може да се поддържа дневник на проверките.

Патентованият вътрешен TPMS сензор, който тежи 21 грама и може да служи за монтиран на всички размери джанти, има живот на батерията от 5-10 години.

Д-р Стив Джаксън от Wheely-Safe, каза: „Автопарковете с камиони и автобуси все повече искат всичко да преминава през телематиката им и това носи огромни предимства за продукта Wheely-Safe. Това означава, че можем да осигурим достъп до данни за налягането и температурата в реално време от разстояние, което може да помогне за предотвратяване на повреди и премахва предположенията при поддръжката на гумите. “

Можете да намерите пълни подробности за подобрения асортимент на www.wheely-safe.com.

Please follow and like us: