Мобилно приложение симулатор на Renault Trucks

Renault App

Renault Trucks пусна безплатно приложение за смартфони, което симулира шофиране на камиони в типичните оперативни ситуации. TruckSimulator позволява на играчите да тестват Renault Trucks T, C, K и D моделите от шофьорската позиция в градска среда или на дълаг път.

“Приложението представя различни ситуации, които да съответстват на тези, с които водачите могат да се сблъскват в своята кариера”, обяснява Франк Налет, началник на цифровата комуникация при Renault Trucks. “Това приложение поставя Renault Trucks” T, C, K и D в контекст и дава възможност на всеки да открие новия ни Евро-6 серия по един забавен начин. ”

Играчите могат да избират средата, в която искат да управляват, което ще определя вида на задачите, които те да извършват. Ако изберат задачи на дълги разстояния, тяхната цел е да се постигне най-високата скорост на пътуването, като изразходват колкото се може по-малко гориво. Играчите, които изберат играта “Construction” ще бъдат натоварени със задачата да задържът на борда цял товара през целия път.

Играта “Distribution” е задача да се доставят пратки в различни области, като същевременно се спазват ограниченията наложени в градски условия и по-специално ограниченията на скоростта.

Това приложение позволява на потребителите да персонализират превозните средства като променят цвета им, сравняват постигнатите резултатите спрямо други играчи и могат да предизвикват свои приятели от Facebook.

Можете да изтеглите приложението безплатно от App Store и Google Play.

Please follow and like us: