Новото Berlingo Euro-6 ще бъде показано на CV Show

Citroen-Berlingo  Euro-6Новият Citroen Berlingo ще бъде показан на Commercial Vehicle Show, оборудван със съвременен BlueHDi Евро-6 съвместим двигатели и спойлери.

Ще бъде пуснат в продажба 1 юли, подобреният Citroën Berlingo ще доведе до по-нататъшно намаляване на текущите разходи и ползи за околната среда, в съчетание с по-голямо удобство и безопасност за водача.

Това е първият модел в гамата лекотоварни автомобили Citroën отговарящ на стандарта Евро-6 съвместими с BlueHDi дизелов двигател, който се възползва от напредналата технология за селективна каталитична редукция (SCR). Citroën ще представи този двигател монтиран на лекотоварен автомобил в периода от юли тази година до септември 2016.

SCR технологията преминава през процес на три етапа за третиране на отделените емисии, причинени от горенето, премахване на 99.9 на сто от частици в отработените газове на превозното средство, за да отговори на изискванията на стандарта Евро-6 за намаляване на NOx.

Euro-5 HDi 75 и HDi 90 двигатели се предлагат на новия Berlingo до май 2016 г., на разположение е й 5-степенна механична трансмисия. Двигателите BlueHDi ще се предлага, в зависимост от модела, идват с възможност за Stop/Start технология, с пет или шестстепенни скоростни кутии и ETG6 скоростна кутия на Citroën.

Новите модели ще продължават да предоставят на шофьорите сателитна навигация Teletrac Smartnav и Trackstar проследяване на откраднато превозно средство, съвременна телематична платформа, която може да бъде обновена на ниска цена и да включва проследяване на автопарка, като добави в реално време, възможността за управлението му.

Новият микробус Berlingo има нов дизайн на решетка и предната броня и се предлагат с незадължителния Look Pack и LED дневни светлини.

Отвътре Berlingo LX и Enterprise разполага с круиз контрол и програмируем ограничител на скоростта. Enterprise също има обновена DAB аудио система, включваща седем-инчов сензорен екран с Mirror Screen технология и аларма за повишена сигурност.

 

Please follow and like us: