Новият Conti Hybrid HS3+ подобрява успешната гама от гуми на Continental

Continental Tyres представи нова гума за търговски превозни средства, проектирана за голям пробег и равномерно износване както по време на градска употреба, така и при дълги разстояния – Conti Hybrid HS3 +.

Новият Conti Hybrid HS3+ разширява съществуващата тежкотоварна гама Conti Hybrid HS3 на Continental и ще измести Conti Hybrid HS3 в шест ключови пазарни размера.

Предлага същите предимства като предшестващия ги продукт, но вече с подобрена производителност, гумата за кормилната ос Conti Hybrid HS3 се отличава с подобрен дизайн на протектора, което допълнително подобрява здравината и потенциалния пробег на гумата.

Въз основа на успеха на своя колега Conti Hybrid HS3, Conti Hybrid HS3+ се отличава със същия модел на протектора с по-голям обем и собственото „Hybrid Steer Compound“ на Continental, гарантиращ висок пробег.

Въпреки това, с новия усъвършенстван дизайн на протектора на Conti Hybrid HS3+, Continental инженерите въведоха нова технология за вътрешни канали за равномерно износване и подобрено отместване на водата за подобряване на работата при влажност, както и нова технология “W-groove”, което дава възможност за равномерно разпределение на силите по канала при завиване, намаляване на напрежението върху гумата и удължаване на експлоатационния живот.

Новите гуми за управляващата ос ще се предлагат в шест варианта със следните размери на Conti Hybrid HS3+ 315/80 R22.5 и 385/65 R22.5 от август 2020 г., а Conti Hybrid HS3+ 385/55 R22.5 и 315 / 70 R22.5 ще бъде наличен от септември, като версиите Conti Hybrid HS3+ 295/80 R22.5 и 385/65 R22.5 се очаква да излязат на пазара по-късно през 2020 г.

Please follow and like us: