Сервизни ремонти и поддръжка на всички марки камиони, бусове и ремъркета

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и ремъркета. Още »

Сервиз и поддръжка на автобуси и минибусове.

Сервизни ремонти на място в страната и чужбина. Сервизиране на автобуси и минибусове. Още »

Абонаментна поддръжка на автопарк.

Договорна абонаментна поддръжка на фирмени автопаркови от лекотоварни, товарни и пътнически превозни средства. Още »

Авто Климатични Системи

Зареждане и ремонт на климатици на камиони, бусове, автомобили и пътностроителна техника. Още »

Мобилен сервиз за гуми

Волканизиране, баланс, демонтаж и монтаж на гуми. Още »

 

Проблеми със съединителя на камиона

Съединителят на камиона може да има същите проблеми като този на всяко друго моторно превозно средство. Въпреки това, поради своя дизайн,  съединителят на камиона  може да е по-траен и издържа много по-дълго.

Преплъзване на съединителя

Като съединителят на камиона започва да се износва, може да се почувствате леко приплъзване когато го включвате или изключвате. Функцията на съединителят е да позволява превключване на предавките без да се повреди двигателя. Ако съединителят не работи правилно превключването на предавките ще бъде рязко или ще се появи шум при превключване от една на друга предавка.

Преждевременно износване

Особено при ръчниа скоростна кутия, неправилното шофиране може да доведе до преждевременно увреждане на съединителя. Тази човешка намеса става най-очевидна в употребяваните превозни средства.

Шум в съединителя

Като цяло, работата на съединителя не трябва да бъде съпроводена с висок шум. Ако вашият съединител започне да издава бръмчащи звуци, които променят силата си, когато натискате или освобождавате съединителя, то в такъв случай може да има повреда в лагера на съединителя.

Call Now Button