DKV разширява мрежата за зареждане в цяла Европа

Доставчикът на карти за гориво и услуги DKV разшири своята мрежа за зареждане, като удвои броя на точките за зареждане, както и рестартира уебсайта си.

През втората половина на 2020 г. DKV увеличи мрежата си за зареждане в Германия, Австрия, Франция, Италия, скандинавските страни и страните от Бенелюкс. Те също така се разширяват в няколко източноевропейски държави, което доведе до удвояване на броя на пунктовете за зареждане, които сега работят в цяла Европа. DKV как има повече от 90% покритие на мрежата за зареждане в редица страни, включително Германия, Холандия, Италия, Люксембург и Дания, наред с други.

„Много съм горд, че разширихме нашата мрежа за зареждане до тази степен и по този начин положихме важен камък в основата на доставката на електромобилност за автопаркове на нашите клиенти в цяла Европа“, каза Свен Мерингер, доктор по енергетика и автомобилни услуги в DKV. „Този ​​динамичен растеж показва, че темата за електромобилността се развива с бързи темпове в цяла Европа. Нашата амбиция е да поемем водещата роля в зеления транспорт и да се превърнем във водещия доставчик на устойчиви продукти в нашата индустрия. “

Нова уеб платформа, която по-добре очертава разширяващото се портфолио на групата, е преработена с мисъл за потребителите, включително нова функция за чат на живо.

Please follow and like us: