MAN пуска TGX Lion S най-добър в гамата

MAN отпразнува първата годишнина от пускането на най-новото поколение TGX с новата версия, Lion S.

MAN TGX Lion интериор

Комбинацията от спортен стил с ексклузивен интериорен дизайн е комбинирана с външен стил, доминиран от червените акценти върху хромираните ленти на решетката и детайли от въглеродни влакна, като капаци на бронята и огледала. Предните и страничните решетки от неръждаема стомана, с опционално съвпадаща LED лента, са в контраст с черното покритие на колелата. Ексклузивната версия за персонализиране на MAN покрива целия екстериора.

Вътре доминиращата характеристика са първокласните места за сядане, в черна Alcantra с червени шевове и релефен червен лъв на облегалката за главата, с подходящ многофункционален волан, подлакътници и облицовки на вратите.

Втората двуетажна позиция се заменя с 1400 литра допълнително място за съхранение, с възможност за кухненски модул, включващ кафеварка и микровълнова печка. Друга опция е, че 22-инчов телевизор може да бъде монтиран с лице към седалката.

Както очаквате, включен е пълният пакет технологични функции от обикновения камион. Двигателя е смощност от 510 к.с. до 630 к.с. Lion S. MAN очаква първите доставки за клиенти да бъдат в средата на лятото.

Публичното стартиране на TGX Lion S беше представено в канала на MAN Truck and Bus в YouTube, като част от новата му функция MAN QuickStop.

Please follow and like us: