Renault показва новите T, C и K на Euro Truck Simulator 2

Renault Trucks ревизира гамите си от камиони T, C и K с широк кръг от актуализации след пускането на камионите през 2013 г.

Смята се, че новите камиони, показани на 06.04 чрез популярната игра Euro Truck Simulator 2, са с до 3% по-икономични от техните предшественици. Въпреки че пълните подробности тепърва ще бъдат разкрити, това подобрение на разхода на гориво вероятно е постигнато чрез комбинация от подобрен аеродинамичен стил, подобрения в Fuel Eco Pack и превръщането на гумите с ниско съпротивление в стандартно оборудване.

Сред външните промени са новите LED фарове, за които се твърди, че са три пъти по-мощни от стандартните светлини. Новият дизайн включва дневни светлини, дълги светлини, светлина за мъгла и индикатор.

Новите функции за безопасност включват LED стъпаловидно осветление, ключалки на вратите против проникване и функция против преобръщане за електронната ръчна спирачка.

Комфортът на водача е повишен с нови седалки, подобрена шумоизолация на кабината, по-качествен матрак с горна част от мемори пяна и включване на USB C портове.

Удължават се и сервизните интервали, като интервалите за смяна на маслото са увеличени с 50%.

Ще ви предоставим повече подробности веднага щом камионите бъдат налични. Междувременно, за да изпитате ‘Evolution of Renault Trucks’ от първа ръка, можете да се присъедините към 9 милиона души по света, които играят Euro Truck Simulator 2, и да седнете зад волана на нов Renault Range T днес.

Please follow and like us: