Renault Trucks с електрическата ZE и Range T Fuel Eco

Renault Trucks ще представи както своята 100% електрическа гама ZE и екологичния Range T Fuel Eco на търговското автомобилно изложение за следващия месец.

Това ново онлайн събитие ще се проведе от 29 септември до 1 октомври и пресъздава вълнението от оживената търговска изложба при социално отдалечения комфорт на вашият дом.

Електромобилността е крайъгълният камък на стратегията на Renault Trucks за устойчив градски транспорт и посетителите на търговското автомобилно изложение ще могат да видят изцяло електрическата линия ZE от 3,1 до 26 тона.

Батерията на Renault Trucks гарантира налична мощност за работа на електрически превозни средства до 10 години.

„Преди 10 години бяхме пионери в електромобилността; днес ние сме експерти “, каза Ролингс – Дилър и Мениджър Маркетинг на събития.

„С увеличаването на съзнанието за околната среда в обществото и преминаваме към икономия с нулеви въглеродни емисии, електрическите превозни средства на Renault Trucks подобряват качеството на въздуха, намаляват въглеродните емисии и позволяват доставки с ниско ниво на шум.

Освен това създаването на виртуален звук, на щанда на Renault Trucks на виртуалното изложение, на Range T Fuel Eco, включващ най-новите двигатели DTI 11 и DTI 13 Euro-6 Step D, които са икономични за околната среда, задвижвани от дизел или HVO.

„Това е първокласна опция за грижа за текущите разходи, за водачите и планетата и е истински алтернативен партньор на автопарка“, добави Ролингс.

Освен това се появява и Renault Trucks Master Red Edition с дизелов двигател или напълно електрически ZE, с избор на междуосие и височина на кабината.

Освен че могат да разгледат най-новите превозни средства, посетителите могат да „разговарят“ онлайн за дилърската мрежа и финансовите пакети.

„Търговският виртуален автосалон е иновативен начин за комуникация със съществуващи и потенциални клиенти и показване на продуктите и услугите, които предлагаме, в безопасна среда. Очакваме с нетърпение да ви видим там “, каза Ролингс.

Please follow and like us: