Driver’s Mate стартира с 90-секундни обучителни видеоклипове

DriveTech пусна ново 90-секундно приложение за обучение на водачи, което помага да се насърчи по-доброто поведение на водача.

The Driver’s Mate е поредица от видеоклипове, създадени да напомнят на шофьорите за техните морални и законови задължения непосредствено преди да седнат зад волана, 90-секундният видеоклип подпомага добрите практики за безопасност на пътя в това, което компанията описва като „иновативен нов начин на комуникиране относно безопасността с професионалните шофьори “.

Създадени да опреснят осведомеността на водача, както и да преподават и насърчават промяна в поведението и отношението, видеоклиповете обхващат спазването на правилата, поведението на водача и икономията на разходи, със стотици епизоди, които са разработени.

Специално насочен към шофьорите на търговски превозни средства, DriveTech се надява с мениджърите на автопаркове да оценят нуждите на водача и да предоставят набор от видеоклипове, които отговарят на точните изисквания на дадената компания.

Лео Тейлър, ръководител на продуктови решения в DriveTech, каза: „След като отделихме време с нашите клиенти за оценка на обучителните програми, стана ясно, че има роля за нас – да подкрепяме бизнеса в комуникацията за практиките за безопасност постоянно„ малко и често “ . Знаем, че засилването и напомнянето на политики и процедури работи, но това трябва да бъде по ангажиращ и управляем начин за бизнеса и шофьорите. Това ни накара да създадем ‘Driver’s Mate’, който е неформален, ефективен начин за поддържане на автопарка, в съответствие с необходимото обучение, само за 90 секунди. “

Тейлър продължи: „С дълбочината на DriveTech за риска за водача и опитът за обучение на шофьори, ние разработихме стотици епизоди, което означава, че водачите могат да бъдат подканени с напомняния почти всеки ден.“

Please follow and like us: