Ново за хладилните ремаркета от Thermo King

Thermo King разкри своя хладилен агрегат от следващо поколение, наречен Advancer, подходящ за ремаркета с дължина до 15,6 м.

Новият агрегат идва с претенции за значителни икономии от експлоатационните разходи, включително 30% икономия на гориво, и време за изплащане от 24 месеца. Основна характеристика на новата гама на Thermo King е напълно променлив въздушен поток, независим от скоростта на двигателя на агрегата, който Thermo King заяви, че осигурява най-бързото сваляне на температура за всяко хладилно ремаркето, с 40% по-бързо от най-добрия хладилен агрегат.

Хибридна архитектура на Advancer с 48V, с интегрирана слънчева енергия, се отличава с опростена конструкция, което води до 60% намаление на непредвидения престой, с две годишни и над милион километра теренни изпитания по целия свят. Конструкцията също използва 60% по-малко производствена енергия. Thermo King заяви, че удостоверенията за еко устойчивост са еквивалентни на засаждането на 50 дървета всяка година.

Новата гама, включваща модели A-360, A-400 и A-500, е снабдена с телематичен хардуер и нов интелигентен контролер като стандарт, поддържан от две години безплатна свързаност.

Thermo King разкри също, че следващият му голям проект е версия със задвижване от остта. Това става малко след съобщението от миналата есен , че Thermo King и BPW си сътрудничат за устойчиво енергийно решение за хладилен транспорт.

Please follow and like us: