Scania ще актуализира гамата си, с нов 13-литров двигател и подобрена икономия на гориво

По-късно тази година Scania обяви пускане на продукта, най-значимото от представянето на новата си гама двигатели.

Scania добавя нова версия на двигателя за камиони с мощност 540 к.с. в своята 13-литрова

Въпреки че детайлите и времето са неясни, SCANIA намекна за нов двигател, с подобрена икономия на гориво и актуализации на шасито.

„Предвид ситуацията с рекордното търсене, недостига на полупроводници и предстоящото въвеждане на нова продуктова гама, решихме да сложим картите си на масата“, каза Александър Власкамп, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на продажби и маркетинг в Scania.

„Това доведе до дълги времена за изпълнение и, в някои случаи, забавени доставки. На всичкото отгоре се подготвяме за най-голямото въведение от 2016 г. В тази ситуация решихме, че е честно да дадем на потенциалните клиенти по-добра основа за вземане на решения, когато обмислят следващия си камион Scania и неговия график.

„Ще продължим да обучаваме нашите търговски екипи през есента и да се уверим, че разполагаме с всички инструменти и информация за въвеждането на новата гама от 13 литрови двигатели през ноември. Убедени сме, че нашите клиенти ще оценят, че им се дава възможност или да изберат страхотен камион от настоящата гама, или да изберат значително актуализираните камиони, които са планирани за производство през второто тримесечие на 2022 г. “

Please follow and like us: