Thermo King гарантира икономия на гориво или ще плати разликата

Thermo King са достатъчно уверени в подобрената горивна ефективност на новите хладилни агрегати на Advancer A-Series, че гарантира, че ще възстанови разликата, ако не доставят през първата година.

Хладилен агрегат Thermo King Launches Advancer A-Series

Компанията твърди, че хладилните агрегати от серия Thermo King A са с до 30% по-икономични от средното за пазара и са първите в индустрията, които осигуряват пълна прозрачност на нивата на гориво и разхода на гориво чрез дистанционно достъпна телематика.

Потенциалните клиенти, които се интересуват от гаранцията, трябва да се свържат с местния дилър на Thermo King, който ще изчисли индивидуална цел за икономия на гориво въз основа на конкретен работен профил, като се вземат предвид часовете на работа, средната температура на околната среда или дали транспортират предимно замразени или пресни стоки.

Донал Кокс, вицепрезидент по продажбите и търговски лидер на Thermo King каза: „Попълвайки ключова информация в приложението TK SmartSaver, нашите дилъри могат да изчислят точните спестявания, които клиентите ще постигнат с помощта на модула Advancer. Ако сумата за икономия на гориво не бъде достигната през дадения период, Thermo King ще върне разликата. “

Please follow and like us: